IGLTA Convention on sateenkaarimatkailun päätapahtuma. Vuonna 2020 se järjestetään Milanossa 6.-9. toukokuuta. IGLTA Convention on ehdottomasti paras paikka tutustua LGBTQ+ matkailuun, verkostoitua LGBTQ+ matkailun asiantuntijoiden, median edustajien sekä vaikuttajamarkkinoijien kanssa.

Hannu Medina / Gay Travel Finland ja Gustavo Noguera ja Pablo de Luca / Camara de Comercio Gay Lesbica Argentina

Mikä on IGLTA?

IGLTA, the International LGBTQ+ Travel Association was founded in 1983 and is the world’s leading network of LGBTQ+-welcoming tourism businesses. We provide free travel resources and information while continuously working to promote equality and safety within LGBTQ+ tourism worldwide. IGLTA’s members include LGBTQ+-friendly accommodations, transport, destinations, service providers, Travel Advisors, tour operators, events and travel media located in over 75 countries.

IGLTA Convention 2020

IGLTA Convention järjestetään joka toinen vuosi Amerikan mantereella, jossa on IGLTAn pääkonttori ja päämarkkina sekä joka toinen vuosi Euroopassa tai muualla päin maailmaa. Osallistuin itse ensimmäistä kertaa tapahtumaan 2019 New Yorkissa ja olin vaikuttunut tapahtuman lämpimästä hengestä ja lähestyttävyydestä. Tapahtumaan osallistui New Yorkissa vajaat 800 henkeä ja erityisesti iltaohjelman puitteissa on hyvä mahdollisuus verkostoitua ja tutustua lähemmin. Päiväohjelmaan kuuluu paljon seminaareja, workshop-tyylisiä keskustelutilaisuuksia sekä paneelikeskuteluja. Tapahtuma alkaa yleensä buyer/supplier tapahtumalla. Erityisiä mediatilaisuuksia on myös tarjolla. Hotellin aulatiloissa on myös esittelypisteitä, joita voi varata kohteen tai palvelun markkinointia varten. Vuoden 2020 ohjelmaa ei ole vielä lanseerattu.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen tapahtumaan on avattu. Voit rekisteröityä täällä. Rekisteröitymismaksu vaihtelee yrityksen koon mukaan. IGLTAn jäsenyrityksille rekisteröityminen on edullisempaa. Edullisempi Early Bird hinta on voimassa vuoden 2019 loppuun asti. Rekisteröintihinnat löydät täältä.

Buyer/Supplier marketplace

The IGLTA Buyer/Supplier Marketplace is an appointment-only trade show that matches Buyers and Suppliers for meetings based mutual business interests and requests. Suppliers sit at designated tables and Buyers travel between appointments. Due to the limited time of each appointment, this opportunity provides the Buyer and Supplier the chance to quickly meet, discuss needs and how they may collaborate.  This is not the time to actually sit down and conduct business. The Marketplace enables both the Buyer and Supplier the opportunity to meet many representatives and then schedule business appointments at other times throughout the convention, and/or following the convention.

Rekisteröinti Buyer/Supplier tapahtumaan on avattu. Rekisteröityminen täällä.

Suomi sateenkaarimatkailun kartalle

Vuoden 2020 tavoitteena on tuoda Suomea pikkuhiljaa LGBTQ matkailun maailmankartalle. Suomi menestyy hyvin ns LGBTQ-friendly listauksissa ja olemme turvallinen matkakohde seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, yksi turvallisimmista. Mutta markkinointi ja viestintä kohderyhmälle on puuttunut. Kohderyhmä odottaa moninaista ja LGBTQ friendly viestintää, jolla toivotetaan juuri tämä kohderyhmä tervetulleeksi.

Suomi näkyvvyys ja osallistujat

Tähän mennessä olen sopinut järjestäjien kanssa, että Gay Travel Finland kartta jaetaan jokaiselle Convention osallistujalle. Muu näkyvyys ja promootio on vielä suunniteltavissa. Tavoitteenani on houkutella uusia osallistujia Suomesta tutustumaan sateenkaarimatkailuun ja kohderyhmään kanssani. Jos saamme 4-5 osallistujaa minun lisäkseni, se olisi hienoa.

Koko viime vuoden Convention osallistujalistan löydät täältä.

Tähän mennessä tapahtumaan on osallistumassa minun yritykseni (Medina Helsinki Communications Oy / Gay Travel Finland) lisäksi hotelli Kalevala Kuhmosta.

Päivitän tietoja tänne ja jos sinulla on kysyttävää alla yhteystietoni yhteydenottoa varten

Hannu Medina

puhelin 044 5151700

gaytravelfinland@gmail.com