Haluatko rakentaa Suomesta maailman ystävällisintä maata ?

Sateenkaari-ihmiset kokevat syrjintää suurimmassa osassa maailman maita. 70 maassa homoseksuaalisuus luokitellaan vielä rikokseksi ja suurimmassa osassa maailman maita se ei ole sosiaalisesti hyväksyttyä. Seksuaalivähemmistöille matkailu on kautta vuosikymmenten ollut suosittu tapa rentoutua ja tuntea olonsa turvalliseksi ja kokonaiseksi.

Suomella on kaikki mahdollisuudet olla paras ja ystävällisin maa sateenkaarimatkailijoille. Suomi on jo nyt yksi maailman turvallisimmista maista ja lainsäädännöllisesti olemme Euroopassa 7 parhaiten toteuttaneet seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet. Nyt meidän on aika lunastaa tämä imago myös matkailumaana, viestiä ja kertoa asenteistamme yhdessä.

Gay Travel Finland sivusto toivottaa sateenkaari-ihmiset tervetulleiksi

Gay Travel Finland sivusto kokoaan yhteen paikkaan sateenkaariystävälliset yritykset ja tapahtumat. Gay Travel Finland kumppanina sitoudut toivottamaan sateenkaari-ihimiset turvallisesti tervetulleiksi ja allekirjoitat arvomme avoimuus, moninaisuus, yhdenvertaisuus ja osallistaminen.

Kumppaniyritykset listataan Gay Travel Finland Community sivulla ja Google-kartoissa sekä Sateenkaarimatkailijan kartassa (jakelu 30.000 kpl). Kumppaniyritys myös nostetaan vuoden aikana esille some-kanavissamme Instagramissa ja Facebookissa.

Vuosimaksu 12 kk on 250 euroa + alv

Monitoimipaikkaisen yrityksen toimipisteistä tulee 100 euron lisämaksu.

Voimme rakentaa yrityksellenne sateenkaariystävällisesti hakukoneoptimoidun laskeutumissivun ja nostamme vuoden aikana yrityksenne esille Sateenkaarimatkailijan uutiskirjeessä.

Lisähinta laskeutumissivusta ja uutiskirjenäkyvyydestä 500 euroa + alv.