Gay Travel Finland kartta auttaa matkailijaa

Elokuussa 2019 lanseeraamme Suomen ensimmäisen Gay Travel Finland kartan, joka pitää sisällään Turun ja Helsingin kartan, mutta myös maininnat koko Suomen gay-friendly palveluista. Painosmäärä on 10.000 kpl ja kartta tulee jakoon Turun ja Helsingin matkailuinfoihin, hotelleihin sekä We Speak Gay yhteisön jäsenyrityksiin. Karttaan myydään rajoitetusti  mediatilaa, kaksi mainoskokoa 350e + alv (55×110 m) ja 590e + alv (110×110 mm). Painosmäärä on 10.000 kpl.

Jos sinua kiinnostaa olla esillä tälle houkuttelevalle kohderyhmälle, ota yhteyttä gaytravelfinland@gmail.com tai puhelin 044 5151700 (Hannu Medina)

pixabay.com

Suomen ensimmäinen LGBTQ matkailijalle suunniteltu palvelu

LGBTQ matkailija etsii matkustaessaan destinaatiosta laadukkaita ja ns. gay-friendly palveluita: ravintoloita, kahviloita, liikkeitä, joissa hän tietää jo etukäteen olevansa turvallisesti tervetullut omana itsenään. Tutkitusti yli puolet LGBTQ matkailijoista arvostaa sitä, että palvelu kertoo avoimesti olevansa gay-friendly. Gay Travel Finland on ensimmäinen koko Suomen kattava palvelusivusto kohderyhmälle.

Picture by ©Satu Mali

Miksi LGBTQ kohderyhmä on kiinnostava ja houkutteleva

  • LGBTQ matkailumarkkinan koko on yli 200 miljardia dollaria
  • LGBTQ matkailijoita arvellaan olevan vuonna 2020 yli 180 miljoonaa
  • LGBTQ matkailija käyttää kohteessa 33% enemmän rahaa kuin keskivertomatkailija
  • LGBTQ matkailija matkustaa 2-3 kertaa useammin kuin keskivertomatkailija eli 4-6 kertaa vuodessa
  • Tutkitusti kohderyhmä ei ole yhtä kausisidonnainen kuin keskivertomatkailija, koska suurimmalla osalla ei ole lapsia

Tiedot perustuvat Proud Experiences konferenssin kokoamiin markkinatietoihin.

“Proud Experiences is an international three-day event bringing together travel suppliers and buyers as well as lifestyle brands targeting the LGBTQ+ community.”

We Speak Gay yhteisö on avoin moninaisuudelle

Suomesta on puuttunut kokonaan viestintä tälle kohderyhmälle. Gay Travel Finland on ensimmäinen suomalainen maan kattava palvelusivusto, johon kootaan LGBTQ kohderyhmää kiinnostavat matkailupalvelut. Sivustolla on jo yrityksiä ympäri Suomea aina Kilpisjärveä ja Utsjokea myöten. We Speak Gay tunnus kertoo yrityksen avoimesta suhtautumisesta seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuteen ja moninaisuuteen yleensä.

Lifeof2men tuottaa sisältöä kohderyhmälle

Lifeof2men bloggaajat Hannu ja Raúl Medina ovat tämän palvelun taustalla oleva homopari. Tuotamme sisältöä sekä lifefo2men some-kanaviin että Gay Travel Finland sivustolle ja some-kanaviin. Kanavissamme on seuraajia LGBTQ kohderyhmästä noin 200.000. Ole yhteydessä, kun haluat tehdä yhteistyötä ja tavoittaa LGBTQ kohderyhmää Suomessa ja maailmalla, lifeof2men@gmail.com tai puhelin 044 5151700.

Hannu Medina blog ja We Speak Gay Podcast

Voit oppia enemmän aiheesta myös lukemalla blogiani tai kuuntelemalla We Speak Gay Podcastia Suplassa tai Spotifyssa. Paneudun avoimesti ja informatiivisesti moninaisuuteen ja yhdenvertaisuuteen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen näkökulmasta.

Ota yhteyttä, kun kysyttävää

Hannu Medina

puhelin 044 5151700

gaytravelfinland@gmail.com