WE SPEAK GAY NEWS 03/2019

Vuosi 2019 on jo ehtinyt maaliskuulle. Suurimman osan kanssa olen ehtinyt jo jutella tämän vuoden puolella ja tavatakin, mutta tässä uusinta uutta ja vähän tulevaisuutta. We Speak Gay brändin tunnettuus keskiössä.

We Speak Gay members

Uusia jäseniä yhteisöömme on tullut tämän vuoden puolella Lappia myöten. Pohjoisimmat ovat on Aurora Holidays Utsjoella, 7 Fells Hostel Äkäslompolosta sekä Arctic Design Shop Rovaniemeltä. Helsingissä uusimmat jäsenet ovat Taksi Helsinki ja Domus Academica Hostel. Turusta uusimpana tapahtumana mukaan Turku Food and Wine Festival. Markkinointiyhteistyö Helsinki Design Districtin kanssa on myös uusi aluevaltaus.

We Speak Gay Map

Kesää varten työstän parhaillaan We Speak Gay karttaa. Kartta laajentaa perinteistä gay matkailukarttaa arvopohjaisesti kohti laajempaa monimuotoisuutta, avoimuutta, yhdenvertaisuutta ja osallistamista, ensimmäisenä maailmassa. Lähes jokaisessa läntisen Euroopan ja Amerikan metropolissa on jaossa perinteinen gay kartta, jossa on listattuna gay scene eli ravintolat, klubit, kahvilat, tapahtumat ja muut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnatut palvelut. Gay Travel Finlandin inklusiivinen kartta esittelee näiden lisäksi We Speak Gay yhteisön jäsenet sekä LGBTQ-friendly hotellit ja hostellit unohtamatta muita inklusiivisia vinkkejä Suomesta.

Kartan jakelu tapahtuu We Speak Gay yhteisön yrityksissä, matkailuinfossa Turussa ja Helsingissä sekä gay scene yrityksissä ja hotelleissa/hostelleissa. Kartta tulee esille myös sähköisesti osoitteeseen www.gaytravelfinland.com. Painomäärä 10.000 kpl.

We Speak Gay jäsenenä olet automaattisesti listattuna ja merkittynä kartassa, mutta karttaan on myös mahdollista ostaa rajoitetusti mainostilaa hintaan 350e + alv (110mmx55mm)  tai 600e + alv (110mm x 110mm)

Jos olet kiinnostunut mainostilasta, laita viestiä alareunan lomakkeella.

We Speak Gay Podcast

Tuotan yhdessä Suomen Podcastmedian kanssa kevään aikana We Speak Gay podcastin. Kutsun studioon mielenkiintoisia vieraita keskustelemaan kanssani seksuaalisuudesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä nyky-yhteiskunnassa. Podcastissa pohditaan, minkälaista on yhdenvertaisuus maailmassa, jossa Pride kerää ennätysyleisön, mutta jossa monimuotoisuus, avoimuus ja osallistaminen eivät ole kaikkien arvoja. Podcastissa puhun suoraan ja rehellisesti omasta elämästäni, kokemuksistani, mutta en valita – monimuotoisuus on iloinen asia. Vieraina muun muassa meppi Sirpa Pietikäinen, kansanedustaja Jani Toivola, vuoden homo ja nyrkkeilijä Elina Gustafsson, kirjailija Tommi Kinnunen. Odotan tätä innolla ja jännityksellä. Kaupallisesta yhteistyöstä vastaa Suomen Podcastmedian Juhani Pajunen

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Podcastissa, laita viestiä sivun alareunan lomakkeella.

Podcastin alustava ohjelmarunko

We Speak Gay Products

Pitkin matkaa minulta ja Raúlilta on kyselty We Speak Gay tuotteiden perään. Nyt olen lopultakin lanseerannut We Speak Gay brändituotteet. Tuotevalikoima löytyy nyt osoitteesta.

www.printmotor.com/wespeakgayshop

Valittavana on paitoja, kasseja, swetareita, huppereita, mukeja. Paljon eri malleja ja värejä.

Neuvottelen parhaillaan myynnistä myös kivijalkaliikkeiden kanssa.

Hannu Medina talks

Olen huomannut koulutuksissani, että omakohtaiset kokemukset kertovat enemmän kuin esitteet ja numerot. Kun Turun matkailujohtaja tulee minulle esitykseni jälkeen sanomaan “Nyt ymmärrän, mistä tässä on kyse” olen saanut jonkun tuntemaan jotain paljon asiakkuutta tärkeämpää. Tämän takia olen päättänyt aloittaa aktiivisemman kirjoittamisen arvopohjaisesti omiin tunteisiini, ajatuksiini ja kokemuksiini nojaten. Pohdin juuri sitä, mikä estää minua puhumasta ja minkä takia haluan puhua.  

Voit seurata minua minua myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

We Speak Gay Future

Olen innoissani lähdössä huhtikuun lopussa New Yorkiin. IGLTA convention 23.-27.4. kokoaa LGBTQ matkailun ja markkinoinnin asiantuntijat ja destinaatiot yhteen keskustelemaan LGBTQ matkailusta, kohderyhmästä, viestinnästä, oikeuksista. Olen saanut myös kutsun New Yorkin LGBTQ bisneselämän verkostoitusmistilaisuuteen ennen varsinaista konferenssia.

Tämän vuoden aikana on tarkoitus tehdä suunnitelmat ensi vuotta ajatellen, miten lähteä muihin Pohjoismaihin ja myös hakemaan lisää näkyvyyttä ja kontakteja messuilta. Jos laajempi yhteistyö ja näkyvyys kiinnostaa, laita taas viestiä alareunan lomakkeella.

Suunnitelmissa on myös  järjestää ensimmäinen We Speak Gay yhteisön kokoontuminen Helsingissä toukokuussa New Yorkin matkani jälkeen.

Hyvää kevättä!