We Speak Gay yhteisön yritykset ja tapahtumat toivottavat tällä tunnuksella kaikki asiakkaat ja vieraat turvallisesti tervetulleiksi. Meitä on jo yli 30 turvallista tilaa ja tapahtumaa eri puolella Suomea, muun muassa hotelli Klaus K, Lonnan saari, Taksi Helsinki, Sideways Festival ja Voiveljet Oyn 6 ravintolaa Turussa.

 

Onko osallistaminen itsestäänselvää?

Ei ole. Me pidämme Suomessa itsestään selvänä sitä, että kaikki asiakkaat ja vieraat tuntevat itsensä turvallisesti tervetulleiksi. Suomeen matkustavalle homolle tai lesbolle tämä ei ole ikinä itsestäänselvää. Yli puolet maailman seksuaalivähemmistöistä asuu maissa, joissa homoseksuaalisuus on rikos, LGBT-oikeuksista puhuminen on kiellettyä tai julkisesti homona tai lesbona eläminen ei ole hyväksyttyä. Suomi ei ole itsestäänselvä matkakohde tälle kohderyhmälle, mutta potentiaali on valtava.

Matkustaminen on monelle homolle tai lesbolle mahdollisuus nauttia vapaudesta, olla oma itsensä. 60% seksuaalivähemmistöjen edustajista kertoo mielellään matkustavansa gay-friendly kohteeseen ja esimerkiksi hotellin valinnassa gay-friendly status on hinnan jälkeen toiseksi tärkein kriteeri. We Speak Gay tunnus kertoo tälle kohderyhmälle yrityksen asenteista ja arvoista.

Houkutteleva LGBT kohderyhmä

Seksuaalivähemmistöt (LGBT) on houkutteleva kohderyhmä. Maailmanlaajuisesti voidaan puhua noin 200 miljardin euron matkailumarkkinasta. He matkustavat keskimäärin 4-6 kertaa vuodessa kun keskivertomatkailija matkustaa 1-2 kertaa vuodessa, käyttävät matkakohteessa enemmän rahaa eikä matkustaminen ole yhtä kausisidonnaista kuin muilla. Gay Travel Finland  on ainoa sivusto Suomessa, joka kokoaa gay-friendly palvelut Suomessa yhteen paikkaan LGBT matkailijoita varten.

We Speak Gay on arvoyhteisö

We Speak Gay arvoyhteisö kokoaa yhteen samanhenkiset gay-friendly yritykset. Yhteisön jäsenet esitellään Gay Travel Finland sivulla ja nostetaan esille säännöllisesti some-kanavissa. Yhteisön jäsenet saavat We Speak Gay logon ja tunnuksen käyttöönsä viestimään asiakkailleen arvoista #avoimuus #yhdenvertaisuus #moninaisuus ja #osallistaminen. Brändiä rakennetaan jatkuvasti ja tuetaan muun muassa We Speak Gay tuotemallistolla ja uudella We Speak Gay podcastilla.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan yhteisön jäsenyydestä lisää, täytä sivun  alareunan lomake.

We Speak Gay Map

We Speak Gay kartta laajentaa perinteistä gay matkailukarttaa arvopohjaisesti kohti laajempaa monimuotoisuutta, avoimuutta, yhdenvertaisuutta ja osallistamista, ensimmäisenä maailmassa. Lähes jokaisessa läntisen Euroopan ja Amerikan metropolissa on jaossa perinteinen gay kartta, jossa on listattuna gay scene eli ravintolat, klubit, kahvilat, tapahtumat ja muut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnatut palvelut. Gay Travel Finlandin inklusiivinen kartta esittelee näiden lisäksi We Speak Gay yhteisön jäsenet sekä gay-friendly hotellit ja hostellit unohtamatta muita inklusiivisia vinkkejä Suomesta.

Kartan jakelu tapahtuu We Speak Gay yhteisön yrityksissä, matkailuinfossa Turussa ja Helsingissä sekä gay scene yrityksissä ja hotelleissa/hostelleissa. Kartta tulee esille myös sähköisesti osoitteeseen www.gaytravelfinland.com. Painomäärä 10.000 kpl.

Jos olet kiinnostunut We Speak Gay kartasta, täytä sivun alareunan  lomake.

We Speak Gay Podcast

Tuotamme kesällä 2019 yhdessä Suomen Podcastmedian kanssa  We Speak Gay podcastin. Keskustelemme seksuaalisuudesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä nyky-yhteiskunnassa. Podcastissa pohditaan, minkälaista on yhdenvertaisuus maailmassa, jossa Pride kerää ennätysyleisön, mutta jossa monimuotoisuus, avoimuus ja osallistaminen eivät ole kaikkien arvoja.

 

We Speak Gay Products

We Speak Gay tuotteet ovat tällä hetkellä myynnissä osoitteessa.

www.printmotor.com/wespeakgayshop

Valittavana on paitoja, kasseja, swetareita, huppareita, mukeja. Paljon eri malleja ja värejä.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, jos haluat olla mukana rakentamassa yhdenvertaisempaa ja avoimempaa yhteiskuntaa, jossa moninaisuus on iso voimavara.