Minä Hannu Medina

Tämä on yhteistyöehdotus. Jos haluat keskustella yhteistyöstä, täytä sivun alareunan lomake, niin otan yhteyttä.

Lanseerasin vuosi sitten Gay Travel Finland palvelun, jonka tavoitteena on houkutella Suomeen lisää LGBTQ matkailijoita. Meillä on Suomessa paljon potentiaalia, mutta työ vaatii eri tahojen yhteistyötä: niin sanotun gay scene -yritysten, DMO-organisaatioiden (Visit Finland,VisitTurku jne) kuin myös muiden avoimesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin suhtautuvien yritysten välillä.

Kuluneen vuoden aikana olen kouluttanut yrityksiä ja DMO-organisaatioita kohderyhmämarkkinointiin sekä perustanut We Speak Gay arvoyhteisön, joka kokoaa yhteen Suomen gay-friendly yritykset. Olen myös vieraillut matkamessuilla maailmalla kartoittamassa tulevien vuosien panostuksia. Huhtikuussa lähden vieraaksi New Yorkin kaupungin LGBTQ yritysten verkostoitumistilaisuuteen ja IGLTAn (International Gay and Lesbian Travel Association) maailmankonferenssiin. Odotan New Yorkin matkaa innoissani.

Lisää sisältöä ja näkyvyyttä myös teille

Viime vuonna kirjoitin perustiedot yrityksestänne sivulle LGBTQ Guide Finland Olen tänä vuonna lisäämässä sisällöntuotantoa sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ja sen takia lähestyn sinua ja yritystäsi. Olen ainoa suomalainen toimija, joka keskittyy kansainväliseen LGBTQ kohderyhmään sekä tällä sivustolla että sosiaalisen median kanavissa. Kanaviemme kautta tavoitat uutta potentiaalista yleisöä omille julkaisuillesi. Kävijämäärät sivuilla ja seuraajat some-kanavissamme ovat nopeassa kasvussa.

Voimme sopia seuraavista näkyvyyselementeistä

  • Julkaisu Gay Travel Finland Instagramissa
    • max neljä kertaa vuodessa
    • julkaisu Instagramissa / 50e + alv
    • Kuva teiltä, me voimme muotoilla tekstin
  • Oma laskeutumissivu tyyliin www.gaytravelfinland.com/dtm

Gay Travel Finland kartta

Olen ensi kesäksi tekemässä myös Gay Travel Finland kartan, joka tulee jakoon Turun ja Helsingin matkailupalveluissa, hotelleissa, hostelleissa ja We Speak Gay jäsenyrityksissä ja sähköisenä Gay Travel Finland sivulla. Kartta kulkee myös mukana messuilla maailmalla. Painomäärä on tänä vuonna 10.000 kpl. Yrityksenne on kartassa mukana automaattisesti, mutta teillä on mahdollisuus ostaa myös lisänäkyvyyttä. Mediatilan koot ja hinnat alla.

 

Jos haluat keskustella näkyvyys- ja/tai sisältöyhteistyöstä, täytä alla oleva lomake.

Terveisin

Hannu Medina, 044 5151700