Gay Travel Finland kumppanuuden avulla tavoitat maksukykyisen sateenkaariyhteisön (seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt) sekä kotimaassa että ulkomailla.

Gay Travel Finland sivuston lanseerauksen jälkeen (03/2018) vierailijoita sivuilla on käynyt jo yli 160 maasta, eniten Suomesta, USAsta ja Saksasta. Sosiaalisen median kanavissa seuraajia on lähes 35.000. Ensimmäinen paperinen Gay Travel Finland kartta lanseerattiin syyskuussa 2019, painomäärä 10.000 kpl ja jakelu yli 60 pisteessä Helsingin seudulla ja Turussa. Uusi painos (30.000 kpl) tehdään keväällä 2020. Google Maps versiota kartasta on ladattu jo yli 14.000 kertaa. Lue lisää

lifeof2men bloggers Hannu and Raúl Medina

Miksi sateenkaariyhteisö?

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt (sateenkaarimatkailijat) ovat houkutteleva kohderyhmä, koska

  • He matkustavat 2-3 kertaa keskivertomatkailijaa useammin
  • He käyttävät kohteessa enemmän rahaa, koska hyvin usein kyseessä perheetön ihminen tai DINK pariskunta (double income – no kids)
  • Edellisestä johtuen eivät ole niin kausisidonnaisia matkaillessaan vaan matkustavat tasaisesti ympäri vuoden
  • etsivät turvallisia matkakohteita ja yrityksiä.  Arvostavat gay-friendly viestintää, jolla yritys selkeästi toivottaa seksuaalivähemmistöt turvallisesti tervetulleiksi
  • Lue lisää sateenkaarimatkailusta täältä

Arvopohjaista viestintää yrityksellesi

Kumppaniyritys tai tapahtuma esitellään sivustolla kuvan, lyhyen esittelyn ja linkityksen kera. Alla on esittely kumppaniyrityksestä hotelli Klaus K.

Hotel Klaus K / Helsinki

Located in the heart and center of Helsinki, Klaus K is the perfect modern style hotel, the first design hotel in Finland. Inspired by the national epic Kalevala – it’s nature and dramatic design follows all the rooms and interior. The hotel has also a weekend package for Tom of Finland fans. You can see more pictures and lifeof2men experience from March 2018 here. Also the traveling gay couple Karl and Daan Coupleofmen visited Klaus K hotel in August 2018.

www.klauskhotel.com

Inclusive Gay Travel Finland Map

Yrityksesi tai tapahtumasi on mukana Gay Travel Finland kartassa sekä verkossa (latauksia jo yli 14.000) että paperiversiossa (painomäärä 30.000 kpl). Jakelu tällä hetkellä Turussa ja Helsingin seudulla ja vuonna 2020 myös Tampereella.

Sosiaalinen media

Yritys tai tapahtuma esitellään sateenkaariyhteisölle sosiaalisen median kanavissa (FB ja IG). Alla esimerkkinä Voiveljet Oy ja Taksi Helsinki.

Hannu Medina ja Anna Leminen (Voiveljet Oy)
Hannu Medina ja Taksi Helsinki

Kumppanuuden hinnoittelu vuodelle 2020

295+alv euroa, kun yrityksen tai tapahtuman liikevaihto alle puoli miljoonaa euroa

595+alv euroa, kun liikevaihto 0,5-1 meur

1195+alv euroa, kun liikevaihto yli 1-2 meur

1295+alv euroa, kun liikevaihto 2-3 meur

1395+alv euroa, kun liikevaihto 3-4 meur

jne

Koulutusta ja konsultointia

Mikäli haluat oppia lisää markkinoinnista ja viestinnästä sateenkaariyhteisölle tai siitä, miten rakennetaan osallistava ja moninaisuudesta voimaa saava yrityskulttuuri ja työyhteisö, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan.

 

Hannu Medina

044 5151700

gaytravelfinland@gmail.com

 

 

Voit myös viereistä kuvaa klikkaamalla kuunnella We Speak Gay Podcastiani Suplassa.

Vieraina muun muassa Varman vastuullisuusjohtaja Katri Vilppola, Aalto yliopiston professori Pekka Mattila, yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä ja kirjailija Tommi Kinnunen.